START: maandag 29 april 2024 (doorlopend tot einde seizoen)

SPELREGELS en veelgestelde vragen

APP clubladder – ANDROID  
(bv: Samsung, OnePlus, Motorola, Huawei, google phones)

APP clubladder – IOS 
(Apple)

Op onze club willen we onze leden dichter bij elkaar brengen.

Ben jij een echte beginner, of zoek je mensen om mee te kunnen spelen tijdens het zomerseizoen? Dit online laddertornooi is een leuke en snelle manier om nieuwe mensen te leren kennen binnen de club. Meld je aan en binnen 2 weken speel je je eerste ladderwedstrijd op jouw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.

Deelnemen aan de clubladder is heel eenvoudig

  1. Maak je lidmaatschap in orde op onze club 
  2. Meld je aan op de clubladder via de bovenstaande link
  3. Stel je eigen team samen (dubbel dames; dubbel heren; dubbel gemengd) of schrijf je alleen in (enkel dames; enkel heren)
  4. Selecteer je speelsterkte
  5. Kies wanneer en hoe vaak je graag speelt
  6. Download de app (via bovenstaande link) en maak het nog eenvoudiger om alles te volgen

1 speler registreert het team. De andere speler hoeft zich niet apart aan te melden. In de eerste ronde wordt je ingedeeld op basis van je ingegeven speelsterkte. Nadien wordt je plaats op de clubladder bepaald door de wedstrijdresultaten en kan je dus stijgen of dalen in de rankings terwijl je leuke wedstrijden speelt.

Rondes

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers een e-mail met meer informatie over de volgende wedstrijd. De Hoogstgenoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen en de winnaar registreert de resultaten van een wedstrijd. Die resultaten worden aan het einde van de ronde verwerkt door het systeem. Je kan rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

Seizoen

De clubladder loopt de hele zomer tot eind september. Je kan je het gehele zomerseizoen inschrijven voor de clubladder. Je kan rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. 
Let op: Indien het laddertornooi voorbij is, word je automatisch opnieuw ingeschreven voor het volgende zomerseizoen met hetzelfde team, tot je je afmeldt.

Spelregels

Je speelt je match op een uur tijd. Als je uur voorbij is en de wedstrijd nog niet voorbij is, wint diegene die voorstaat in aantal sets of met het winnend aantal games indien er een gelijkstand is. Bij 6-6 wordt er een tiebreak gespeeld. De winnaar registreert de score.

Reservatie terreinen

Wanneer je wedstrijd ingepland staat, moet je zelf via twizzit je reservatie uitvoeren voor je terrein.
Moesten er daar problemen mee zijn, gelieve ons dan te contacteren op info@heraklestennis.be.

Inschrijven Ethnicraft / Live Light CLUBLADDER enkel dames