Achter de schermen van Royal Herakles Tennis Club wordt dag in, dag uit keihard gewerkt door een toegewijd team van vrijwilligers en bestuursleden. Deze bevlogen mensen vormen het kloppende hart van onze tennisclub en zijn de drijvende kracht achter het succesvolle nieuwe seizoen dat voor ons ligt.


Het realiseren van nieuwe tennisvelden is geen eenvoudige opgave. Dankzij de inzet en vastberadenheid van onze vrijwilligers en bestuursleden is het aanbestedingsdossier succesvol tot een goed einde gebracht. Zij hebben zich onvermoeibaar ingezet om ervoor te zorgen dat onze club de beste faciliteiten biedt voor al onze leden.

Een ander kenmerk van Royal Herakles Tennis Club is de grote groep enthousiaste interclubteams, bestaande uit zowel jonge talenten als ervaren spelers. Om alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat de wedstrijden vlot en probleemloos verlopen, staan onze bestuursleden altijd paraat. Hun toewijding en inzet zijn essentieel voor het soepele verloop van alle interclubactiviteiten.

Daarnaast spelen sponsors een cruciale rol in het voortbestaan en de groei van onze club. Onze bestuursleden zetten zich dagelijks in om onze sponsors de zichtbaarheid te geven die zij verdienen. Dankzij hun inzet en toewijding kunnen wij rekenen op de steun van waardevolle partners die bijdragen aan het succes van Royal Herakles Tennis Club.

Tot slot zorgen onze bestuursleden voor de organisatie van talloze leuke evenementen en activiteiten. Dit maakt onze club niet alleen een uitstekende plek om te tennissen, maar ook een gezellige ontmoetingsplaats waar leden elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten.

Wij zijn ontzettend trots en dankbaar voor de onvermoeibare inzet van onze vrijwilligers en bestuursleden. Zij maken van Royal Herakles Tennis Club een bloeiende en bruisende gemeenschap waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Dus, de volgende keer dat je op de tennisbaan staat of geniet van een van onze evenementen, denk dan even aan de mensen achter de schermen die ervoor zorgen dat dit allemaal mogelijk is. Samen maken we Royal Herakles Tennis Club tot een geweldige plek om te zijn!