NL
FR
Antwerp Wine Store - OPNIEUW OPEN!
Onze trouwe sponsor Antwerp Wine Store is terug open volgens hun normale openingsuren.Heel de maan
Ethnicraft Outlet - Vrijdag 26 juni
Op vrijdag 26 juni kan je op het hoofdkwartier in Boom terecht voor hun zomer outlet.Je vindt er tal
Herakles supports Cliniclowns
Initiatiefneemster van het pétanque tornooi vorige zaterdag ten voordele van de Cliniclowns, Marie-
Herakles Winterlessen 2019 - 2020
Beste leden, Hieronder vinden jullie alle informatie terug omtrent de tennislessen (groep en indi
SPONSORS IN DE KIJKER
VRIJDAG 26 JUNI: ETHNICRAFT OUTLETOp vrijdag 26 juni kan je op het hoofdkwartier in Boom terecht voo
Openingsuren Clubhuis WINTER (van 08/11/2021 tot 13/03/2021)
04/10/2017
Clubkampioenschappen 2021 "Ethnicraft & Autonatie Group Open"
15/06/2021
Clubkampioenschappen 2021
24/05/2021
Update maatregelen Coronavirus
13/03/2020
Ledenstop zomerseizoen 2021
12/04/2021
Lidmaatschap Seizoen 2021
07/02/2021
Antwerp Wine Store - OPNIEUW OPEN!
12/10/2020
UPDATE Clubkampioenschap 2020 "Ethnicraft & Autobedrijf Claessens Open"
03/07/2020
Jaarlijkse Statutaire Algemene Vergadering
23/05/2018
Ethnicraft Outlet - Vrijdag 26 juni
15/06/2020

OPENINGSUREN WINTER:

VRIJDAG:  16u30 - 19u30 (evt. later i.f.v. aantal aanwezige leden)

ZONDAG:   15u30 - 19u30 (evt. later i.f.v. aantal aanwezige leden)

BELANGRIJK:

Op terreinen 1-4 kan ook in de winter gespeeld worden op voorwaarde dat het minstens 10°C is. Verlichting zal echter enkel mogelijk zijn wanneer ook het clubhuuis open is (zie uurrooster hierboven).

Beste leden,

hieronder vinden jullie een update van de tornooitabellen terug van de clubkampioenschappen 2021, alsook de contactgegevens van alle deelnemers. 

TABEL ENKEL HEREN 1

TABEL ENKEL HEREN 2

TABEL ENKEL DAMES

TABEL DUBBEL HEREN 1

TABEL DUBBEL HEREN 2

TABEL DUBBEL DAMES

TABEL DUBBEL GEMENGD

Tornooiregels:

 1. Spelers organiseren zelf tijdig hun wedstrijden volgens de planning die wordt meegedeeld (zie regel 5 en 6).
 2. Kwalificaties en 1/16de finales worden gespeeld naar 1 winnende set. Bij gelijke stand 5min voor het einde van het speeluur wordt er een bepalende "winning game" gespeeld om uit te maken wie de winnaar is. We vragen alle spelers dan ook om de opwarming kort te houden (max. 10 minuten). Voor de kwalificatie wedstrijden en 1/16de finales die gespeeld worden naar 1 winnende set, dienen de deelnemers zelf hun terrein te reserveren.
 3. Vanaf de 1/8ste finales wordt er gespeeld naar 2 winnende sets. De tornooi-organisatie zal voor deze wedstrijden terreinen voor 2 opeenvolgende uren vastleggen. Voor de kwalificatie wedstrijden en 1/16de finales die gespeeld worden naar 1 winnende set, dienen de deelnemers zelf hun terrein te reserveren.
 4. Na de wedstrijd geeft de winnaar de score door aan info@heraklestennis.be. Wie scores niet op tijd doorgeeft, riskeert om gediskwalificeerd te worden indien daardoor volgende wedstrijden niet tijdig kunnen plaatsvinden.
 5. Alle 1/8ste finales dienen gespeeld te zijn tegen zondag 5 september.
 6. Alle 1/4de finales dienen gespeeld te zijn tegen vrijdag 24 september.
 7. Alle finales worden gespeeld op zondag 3 oktober!

 

Contactgegevens:

Contactgegevens Enkel Heren 1

Contactgegevens Enkel Heren 2

Contactgegevens Enkel Dames

Contactgegevens Dubbel Heren 1

Contactgegevens Dubbel Heren 2

Contactgegevens Dubbel Dames

Contactgegevens Dubbel Gemengd

Als er vragen zijn, kan u met ons contact opnemen via info@heraklestennis.be .

Allen veel succes gewenst!

 

Eindelijk is het zover, vanaf zaterdaf 8 mei gaat ons clubhuis weer open en zullen we na het tennissen of petanquen opnieuw kunnen genieten van een welverdiend drankje en/of hapje op het terras!

Openingsuren clubhuis:

 • MA-DI-DON-VRIJ: 10u tot 12u30 en 16u tot 22u
 • WOE-ZAT-ZON:     doorlopend van 10u tot 22u

 

Uiteraard dient er wel nog rekening te worden gehouden met een aantal maatregelen:

 • Een mondmasker is verplicht van zodra je de club binnenkomt. Enkel eens je aan een tafeltje zit, of wanneer je op de tennisterreinen staat, mag het mondmasker worden afgenomen.
 • Er mag niet aan de bar besteld worden. Het personeel zal uw bestelling aan uw tafel komen opnemen.
 • Er mag max. met 4 personen aan eenzelfde tafel gezeten worden. De tafels en stoelen dienen dan ook op hun plaats te blijven staan.
 • De toiletten mogen gebruikt worden, maar de kleedkamers en douches blijven gesloten.

 

Alvast bedankt voor jullie medewerking. Wij wensen jullie allen veel tennis- en terrasplezier ;-)

Sportieve groeten,

jullie bestuur

Beste tennisliefhebbers,

Wij zijn enorm verheugd dat jullie zich ook dit jaar weer massaal hebben ingeschreven op Royal Herakles Tennis Club! Dit betekent ook dat wij vanuit het bestuur de nodige maatregelen nemen om onze leden een goede beschikbaarheid van de terreinen te garanderen en dat iedereen ten volle op (en hopelijk binnenkort ook naast) het veld van de sfeer op Herakles kan genieten.

Om deze reden zullen wij vanaf vrijdag 2 april een ledenstop invoeren. Wie zich dit jaar nog wil inschrijven, vragen wij daarom om ten laatste vrijdag 2 april het lidgeld over te schrijven (BE47 7310 0090 2980 BIC: KREDBEBB). Na deze datum zullen wij geen inschrijvingen meer kunnen aanvaarden. Alvast dank voor jullie begrip.

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben, zijn wij steeds bereikbaar via info@heraklestennis.be.

Sportieve groeten,

jullie bestuur

Beste leden,

We zijn verheugd te merken dat jullie massaal zijn blijven tennissen tijdens het winterseizoen. En met het vooruitzicht op warmere temperaturen, staat er ons wederom een heerlijk tennisseizoen op te wachten.

In maart begint officieel het nieuwe seizoen! We kunnen voorlopig nog geen concrete uitspraken doen omtrent de werking en openingsuren van het clubhuis, maar outdoor tennissen zal vanaf maart in ieder geval opnieuw mogelijk zijn op de 4 velden vooraan (terreinen 1 t/m 4). Hou er rekening mee dat de lidgelden op tijd betaald dienen te zijn om te kunnen reserveren. De gravelvelden achteraan (terreinen 5 t/m 8) zullen ten vroegste vanaf de Paasvakantie bespeelbaar zijn (indien het weer het toelaat).

Net zoals in 2020 kunnen we jullie met trots ook bevestigen dat al onze leden opnieuw toegang zullen hebben tot binnenvelden op tennisclub FIT (Filip Williotstraat 1, Berchem) die exclusief voor Herakles Tennis leden ter beschikking worden gesteld vanaf 19/04/2021 tot 19/09/2021. Al onze leden zullen in deze periode zonder meerprijs deze 2 binnenvelden kunnen reserveren via de website (op dezelfde manier als de buitenvelden op Herakles).

Hieronder vindt u een overzicht van de lidgelden per leeftijdscategorie voor het komende seizoen. Gelieve uw bijdrage te storten op rekeningnummer BE47 7310 0090 2980 (BIC: KREDBEBB) met vermelding van:

“Lidgeld + Namen en Voornamen van de betreffende leden”

Zomerseizoen 2021 Tarief
Gezin (samenwonend) 420 €
70+ (1951 en vroeger) 110 €
Senior (1984 en vroeger) 175 €
Lid °1985 – 1994 145 €
Lid °1995 – 2002 110 €
Lid °2003 – 2010 75 €
Lid °2011 – 2017 60 €
Bezoekend lid 75 €
 

BELANGRIJK:

 • Zoals jullie weten is ons aantal leden de laatste jaren fors toegenomen, waardoor wij vorig jaar opnieuw genoodzaakt werden een ledenstop in te voeren. Daarom bieden wij onze huidige leden tot en met 28/02/2021 (einddatum van de huidige lidmaatschappen) de kans om met voorrang hun lidmaatschap te verlengen in 2021. Leden die tegen die datum hun lidgeld nog niet betaald hebben, kunnen we geen lidmaatschap meer garanderen voor het komende zomerseizoen.

 

 • Zoals vorig jaar kunnen terreinen enkel via de website gereserveerd worden. Hiervoor hebt u een login en een paswoord nodig: 
  • Huidige leden hoeven zich voor het nieuwe seizoen niet opnieuw via de website in te schrijven. Zij kunnen voor het komende seizoen hun huidige login en paswoord gewoon opnieuw gebruiken. Na ontvangst van hun lidgeld zal hun bestaande account automatisch binnen de 3 dagen opnieuw geactiveerd worden, zodat zij ook in maart 2021 verder online kunnen reserveren.
  • Nieuwe leden dienen zich wel eerst online te registreren via onze website (via de tab 'CLUB > LID WORDEN'). Zij ontvangen dan binnen de 48u een bevestiging van inschrijving met een link die ze kunnen gebruiken om een login aan te maken. Na ontvangst van het lidgeld zal deze login binnen de 3 dagen geactiveerd worden zodat er terreinen mee gereserveerd kunnen worden via de reservatie-module van de website.

Opgelet:    

Je bent pas officieel lid, en dus ook pas verzekerd, wanneer je online geregistreerd bent EN je lidgeld betaald is. Dezelfde regel is van toepassing voor kinderen.

Beste leden,

mogen wij jullie vragen om het reglement van onze club te respecteren, en aldus zowel op de terreinen vooraan als achteraan altijd stipt om 22u te stoppen met spelen. 

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking.

Sportieve groeten,

Bestuur Herakles Tennis

Geachte leden,

N.a.v. onbetaalde barrekeningen enerzijds, en om moeilijke discussies over oude openstaande rekeningen te vermijden anderzijds, vragen wij aan al onze leden om hun geopende rekening (indien van toepassing) de dag zelf nog te vereffenen.  

Zolang een rekening nog een opstaande schuld vertoont, zullen wij vanaf heden de eigenaar van deze rekening helaas niet verder kunnen bedienen totdat deze rekening volledig is afbetaald.   

Wij danken u voor uw begrip en medewerking,

Het bestuur

Beste leden, 

wij merken meer en meer dat sommigen leden terreinen reserveren, maar uiteindelijk niet komen opdagen!

Gelieve steeds uw reservatie te annuleren wanneer u denkt niet (op tijd) aanwezig te kunnen zijn.

Wij zullen dit vanaf nu kort opvolgen. Leden die deze regel niet in acht nemen zullen de nodige sancties opgelegd worden.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking!

Beste leden,

Elk lid heeft het recht tweemaal iemand uit te nodigen die GEEN lid is van Herakles. Voor U begint te spelen dient U zich echter aan te melden aan de bar en Uw gast in te schrijven in het gastenboek. Er wordt tevens een beperkte fee aangerekend van 7 euro per invitatie. Wij danken U voor Uw medewerking en wensen U en Uw gast(en) nog veel tennisplezier.

Het bestuur.

Beste leden,

Gezien het groeiend aantal leden met jonge kinderen worden honden vanaf heden niet meer toegelaten op de speelweide achteraan langs de pétanquebanen. Honden zijn nog steeds welkom op de club maar enkel op de verharde gedeeltes van het terrein, eventuele 'ongelukjes' worden uiteraard door de baasjes opgeruimd. Eerstdaags zal ook bekeken worden of er aanpassingen kunnen gebeuren aan de omheinings langs terreinen 1 tot 4 om ook deze nog veiliger te maken voor de allerkleinsten.

Wij danken U voor Uw medewerking en Uw begrip.

Het Bestuur

Verjaardagen
Sponsors
Nieuws
Openingsuren Clubhuis WINTER (van 08/11/2021 tot 13/03/2021)
04/10/2017
Clubkampioenschappen 2021 "Ethnicraft & Autonatie Group Open"
15/06/2021
Clubkampioenschappen 2021
24/05/2021
Update maatregelen Coronavirus
13/03/2020
Ledenstop zomerseizoen 2021
12/04/2021
Agenda
  December 2021  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Binnenkort

© 2019, website powered by Twizzit.com