Beste leden,

Vanuit het bestuur van Herakles wensen wij u een fantastisch gezond, gelukkig en sportief 2023!

In maart begint officieel het nieuwe seizoen!

We kijken er alvast naar uit om jullie terug talrijk op en naast het veld op Herakles te mogen verwelkomen! Onze all-weather courts vooraan (terreinen 1 t/m 4) zullen reeds in het begin van het seizoen bespeelbaar zijn, de gravelvelden achteraan (terreinen 5 t/m 8) zullen -afhankelijk van het weer- tijdens of net na de Paasvakantie openen. Van zodra mogelijk zien jullie deze in de terreinreservatiemodule verschijnen. Hou er dan ook rekening mee dat het lidgeld van elke speler betaald dient te zijn om te kunnen reserveren.

Zoals jullie weten is het op onze club al een aantal jaren gezellig druk, waardoor wij ook vorig jaar tijdig een ledenstop hebben doorgevoerd. Daarom bieden wij onze huidige leden tot en met 28/02/2023 de kans om met voorrang hun lidmaatschap te verlengen voor 2023. Leden die tegen dan hun lidgeld nog niet betaald hebben, kunnen we geen lidmaatschap meer garanderen voor het komend zomerseizoen. Wanneer u uw lidgeld betaald heeft, zal u ook dit jaar automatisch (uiterlijk 31/05) een attest ontvangen dat u kan bezorgen aan uw ziekenfonds voor een tegemoetkoming.

Net zoals de voorbije jaren, kunnen we jullie het fijne nieuws brengen dat jullie komend seizoen opnieuw toegang zullen hebben tot 4 binnenvelden op de site van Reset (Filip Williotstraat 1, Berchem). Al onze leden zullen wederom zonder meerprijs deze binnenvelden kunnen reserveren via de reservatiemodule.

In samenwerking met Advantage organiseren wij ook terug groepslessen voor kinderen van 4 t.e.m. 16 jaar (geboren tussen 2019 en 2007). De groepslessen vinden 1 maal per week plaats op woensdag (vanaf 12u30) of zaterdag (vanaf 9u30) gedurende 10 weken. De reeks start in de week van 17 april. U kan uw zoon/dochter eenvoudig en snel inschrijven via volgende link

https://twizzit.com/go/lentelessen2023 

Ook voor tenniskampen, in de Paasvakantie en de zomervakantie, kan u bij ons terecht. Alle informatie omtrent tarieven, data en uren, alsook de mogelijkheid tot inschrijven, kan u terugvinden via volgende links:

https://twizzit.com/go/paaskampen2023

https://twizzit.com/go/zomerkampen2023 

Voor privélessen voor kinderen of volwassenen, individueel of in groep, kan u steeds terecht bij onze gediplomeerde trainers. Stuur ons uw aanvraag via tennisschool@heraklestennis.be met vermelding van uw gegevens en voorkeursdag en/of -uur. Wij nemen dan contact met u op om verder af te spreken. 

 

Hieronder vindt u een overzicht van de lidgelden per leeftijdscategorie.

Gelieve uw bijdrage te storten op rekeningnummer BE47 7310 0090 2980 (BIC: KREDBEBB) met vermelding van:

“Lidgeld + Voornaam + Naam", ook voor families.

Zomerseizoen 2023

Tarief

Gezin (samenwonend)

425 €

70+ (1952 en vroeger)

120 €

Senior (1984 en vroeger)

180 €

Lid °1985 – 1994

160 €

Lid °1995 – 2004

120 €

Lid °2005 – 2014

80 €

Lid °2015 – 2019

60 €

Bezoekend lid

75 €

BELANGRIJK:

Zoals vorig jaar kunnen terreinen enkel via de reservatiemodule geboekt worden. Hiervoor heeft u een login en een paswoord nodig: 

Huidige leden hoeven zich voor het nieuwe seizoen niet opnieuw via de website in te schrijven op voorwaarde dat hun gegevens correct en volledig in Twizzit geregistreerd zijn. Zij kunnen voor het komende seizoen hun huidige login en paswoord gewoon opnieuw gebruiken. Na ontvangst van hun lidgeld zal hun bestaande account automatisch binnen de week opnieuw geactiveerd worden, zodat zij vanaf maart 2023 verder online terreinen kunnen reserveren.

Nieuwe leden, of leden die nog geen volledig profiel op Twizzit hebben, dienen zich wel eerst online te registreren via onze website (zie knop onderaan 'ONLINE REGISTRATIE'). Gelieve te noteren dat wij nieuwe inschrijvingen pas verwerken vanaf 1 maart (na de voorrangsperiode voor bestaande leden). 

Opgelet:    

Je bent pas officieel lid en dus ook pas verzekerd, wanneer je online geregistreerd bent (gegevens invullen aub) EN je lidgeld betaald is. Dezelfde regel is van toepassing voor kinderen.

Sportieve groeten,

Jullie bestuur