Beste leden,

We zijn verheugd te merken dat jullie massaal zijn blijven tennissen tijdens het winterseizoen. En met het vooruitzicht op warmere temperaturen, staat er ons wederom een heerlijk tennisseizoen op te wachten.

In maart begint officieel het nieuwe seizoen! We kunnen voorlopig nog geen concrete uitspraken doen omtrent de werking en openingsuren van het clubhuis, maar outdoor tennissen zal vanaf maart in ieder geval opnieuw mogelijk zijn op de 4 velden vooraan (terreinen 1 t/m 4). Hou er rekening mee dat de lidgelden op tijd betaald dienen te zijn om te kunnen reserveren. De gravelvelden achteraan (terreinen 5 t/m 8) zullen ten vroegste vanaf de Paasvakantie bespeelbaar zijn (indien het weer het toelaat).

Net zoals in 2020 kunnen we jullie met trots ook bevestigen dat al onze leden opnieuw toegang zullen hebben tot binnenvelden op tennisclub FIT (Filip Williotstraat 1, Berchem) die exclusief voor Herakles Tennis leden ter beschikking worden gesteld vanaf 19/04/2021 tot 19/09/2021. Al onze leden zullen in deze periode zonder meerprijs deze 2 binnenvelden kunnen reserveren via de website (op dezelfde manier als de buitenvelden op Herakles).

Hieronder vindt u een overzicht van de lidgelden per leeftijdscategorie voor het komende seizoen. Gelieve uw bijdrage te storten op rekeningnummer BE47 7310 0090 2980 (BIC: KREDBEBB) met vermelding van:

“Lidgeld + Namen en Voornamen van de betreffende leden”

Zomerseizoen 2021 Tarief
Gezin (samenwonend) 420 €
70+ (1951 en vroeger) 110 €
Senior (1984 en vroeger) 175 €
Lid °1985 – 1994 145 €
Lid °1995 – 2002 110 €
Lid °2003 – 2010 75 €
Lid °2011 – 2017 60 €
Bezoekend lid 75 €
 

BELANGRIJK:

  • Zoals jullie weten is ons aantal leden de laatste jaren fors toegenomen, waardoor wij vorig jaar opnieuw genoodzaakt werden een ledenstop in te voeren. Daarom bieden wij onze huidige leden tot en met 28/02/2021 (einddatum van de huidige lidmaatschappen) de kans om met voorrang hun lidmaatschap te verlengen in 2021. Leden die tegen die datum hun lidgeld nog niet betaald hebben, kunnen we geen lidmaatschap meer garanderen voor het komende zomerseizoen.

 

  • Zoals vorig jaar kunnen terreinen enkel via de website gereserveerd worden. Hiervoor hebt u een login en een paswoord nodig: 
    • Huidige leden hoeven zich voor het nieuwe seizoen niet opnieuw via de website in te schrijven. Zij kunnen voor het komende seizoen hun huidige login en paswoord gewoon opnieuw gebruiken. Na ontvangst van hun lidgeld zal hun bestaande account automatisch binnen de 3 dagen opnieuw geactiveerd worden, zodat zij ook in maart 2021 verder online kunnen reserveren.
    • Nieuwe leden dienen zich wel eerst online te registreren via onze website (via de tab 'CLUB > LID WORDEN'). Zij ontvangen dan binnen de 48u een bevestiging van inschrijving met een link die ze kunnen gebruiken om een login aan te maken. Na ontvangst van het lidgeld zal deze login binnen de 3 dagen geactiveerd worden zodat er terreinen mee gereserveerd kunnen worden via de reservatie-module van de website.

Opgelet:    

Je bent pas officieel lid, en dus ook pas verzekerd, wanneer je online geregistreerd bent EN je lidgeld betaald is. Dezelfde regel is van toepassing voor kinderen.