Beste leden,

Ondertussen kregen we meer duidelijkheid over de mogelijkheid tot outdoor dubbelspel en lessen voor +12 jarigen. Concreet betekent dit dat het volgende alsnog toegestaan wordt volgens het laatst gepubliceerde ministerieel besluit: 

  1. Outdoor tennis met max. 4 personen worden toegestaan op voorwaarde dat de afstand van 1,5m STEEDS gerespecteerd wordt. Gelieve ook het aantal speelpartners te beperken. 
  2. Lessen en trainingen voor +12 jarigen mogen outdoor doorgaan. Er mag les gegeven worden aan max. 3 personen op voorwaarde dat er STEEDS 1,5m afstand gegarandeerd wordt. 

 

Volgende maatregelen, zoals ook vorige week reeds gecommuniceerd, wijzigen echter niet:

  1. Tot nader orde blijft ons clubhuis gesloten.
  2. Indoor tennis, zowel enkel-als dubbelspel, is verboden voor alle leeftijden.

 

Om onze leden zoveel mogelijk de kans te geven om buiten te kunnen tennissen wanneer het weer het toelaat, zal de terrein verlichting op terreinen 1 t/m 4 vanaf nu elke dag aan staan van 9u tot 22u.

OPGELET : Er mag enkel op de terreinen gespeeld worden wanner de temperatuur > 10°C.

Nogmaals dank voor jullie begrip. Wij blijven de coronamaatregelen op de voet volgen zodat we jullie steeds de correcte info kunnen bezorgen. Verder wensen we jullie veel goede moed en hopen we dat iedereen gezond en wel deze periode doorkomt.

Met vriendelijke groeten,

Het Bestuur