Beste leden,

vanaf maandag 18 mei gelden er nieuwe regels. Gelieve onderstaande punten aandachtig door te nemen en in acht te nemen.

We beseffen dat onderstaande regels streng zijn, maar het is belangrijk dat iedereen hierin verantwoordelijkheidszin toont en de regels strikt opvolgt. Alleen op die manier vermijden we dat de versoepeling teruggeschroefd wordt. Hopelijk volgen dan snel meer mogelijkheden.

Voorwaarden onder welke vanaf 4 mei gespeeld mag worden:

 1. Terreinen kunnen alleen online gereserveerd worden. 
 2. Zowel enkelspel als dubbelspel is mogelijk, maar dubbel mag enkel mits volgende voorwaarde:
  • minstens één meerderjarige toezichthouder is op het veld aanwezig en speelt ook effectief mee als één van de 4 spelers die op het veld staan. Vier minderjarigen mogen dus niet samen op het veld staan!
 3. Spelers zijn enkel welkom op de club tijdens hun gereserveerd speelmoment. Dus aankomen op het startuur van je reservatie (niet vroeger) en nadien onmiddellijk naar huis gaan.
 4. Respecteer ten alle tijde de regels van "social distancing", namelijk 1.5m afstand houden van elkaar.
 5. Handen 3x wassen: voor het spelen, na het spelen (voor het vegen van het terrein) en na het vegen van het terrein. De club zal op verschillende locaties desinfecterend product voorzien.
 6. Speel alleen met je eigen gemarkeerde ballen, en raak nooit tennisballen van andere spelers aan. Als die op je terrein komen, speel ze dan met je racket of voet terug.
 7. Toeschouwers zijn niet toegelaten.
 8. Het clubhuis (en dus ook de toiletten, kleedkamers, ...) blijft gesloten. Blijven hangen op het domein van Herakles Tennis eens de tennis gedaan is dan ook strikt verboden. 
 9. Als club zijn wij verplicht om alles wat niet rechtstreeks met tennis te maken heeft weg te halen. Dit betekent dat alle terrasmeubels, banken, vuilbakken, ... weggehaald zullen zijn. Wij vragen jullie dan ook om niets te laten liggen en de club altijd proper achter te laten.
 10. De speeltuin blijft gesloten.
 11. Spelen mag enkel met gepast schoeisel! Schoenen met diepe groeven zijn niet toegelaten!

  

Alle leden zijn individueel verantwoordelijk voor het volgen van deze regels. We zullen als club streng optreden tegen individuen die de voorwaarden niet naleven, en behouden wij ons het recht om lidmaatschappen van leden die de regels overtreden onmiddellijk stop te zetten. 

Wij rekenen op jullie medewerking, en wensen jullie natuurlijk ook van harte al heel veel en welverdiend tennisplezier!

Sportieve groeten,

Het Bestuur