Beste leden,

met veel plezier mogen we jullie meedelen dat ons clubhuis opnieuw open is! Na de tennis kan er dus opnieuw genoten worden van een drankje of een hapje, weliswaar nog steeds onder strikte voorwaarden, welke we hieronder kort toelichten.

Voorwaarden CLUBHUIS:

1. Er wordt niet besteld aan de toog! Ons personeel komt jullie bestelling aan de tafels opnemen.
2. Er wordt uitsluitend zittend geconsumeerd.
3. Er mogen maximum 10 personen aan eenzelfde tafel zitten.
4. Rekeningen worden de dag zelf betaald. 
 
De eerste weken zal de keuken enkel snacks en croques voorzien. Van zodra de volledige kaart opnieuw beschikbaar is, zullen we dit uiteraard aan alle leden communiceren.

Voorwaarden TENNIS:

  1. Terreinen kunnen alleen online gereserveerd worden. 
  2. Zowel enkelspel als dubbelspel is mogelijk, maar dubbel mag enkel mits volgende voorwaarde:
    • minstens één meerderjarige toezichthouder is op het veld aanwezig en speelt ook effectief mee als één van de 4 spelers die op het veld staan. Vier minderjarigen mogen dus niet samen op het veld staan!
  3. Respecteer ten alle tijde de regels van "social distancing", namelijk 1.5m afstand houden van elkaar.
  4. Handen 3x wassen: voor het spelen, na het spelen (voor het vegen van het terrein) en na het vegen van het terrein. De club zal op verschillende locaties desinfecterend product voorzien.
  5. Speel alleen met je eigen gemarkeerde ballen, en raak nooit tennisballen van andere spelers aan. Als die op je terrein komen, speel ze dan met je racket of voet terug.
  6. Wij vragen jullie dan ook om niets te laten liggen en de club altijd proper achter te laten.
  7. Spelen mag enkel met gepast schoeisel! Schoenen met diepe groeven zijn niet toegelaten!

  

Alle leden zijn individueel verantwoordelijk voor het volgen van deze regels. We zullen als club streng optreden tegen individuen die de voorwaarden niet naleven, en behouden wij ons het recht om lidmaatschappen van leden die de regels overtreden onmiddellijk stop te zetten. 

We beseffen dat onderstaande regels streng zijn, maar het is belangrijk dat iedereen hierin verantwoordelijkheidszin toont en de regels strikt opvolgt. Alleen op die manier vermijden we dat de versoepeling teruggeschroefd wordt. Hopelijk volgen dan snel meer mogelijkheden.

Wij rekenen op jullie medewerking, en wensen jullie natuurlijk ook van harte al heel veel en welverdiend tennisplezier!

Sportieve groeten,

Het Bestuur